Henkilökunta

Näihin käsiin voit uskoa lemmikkisi

HUOM. näitä sivuja ei päivitetä: ajantasainen tieto https://www.omaelainklinikka.fi/klinikat/omaelainklinikka-ehel/

Taitavat ja välittävät  eläinlääkärimme  sekä  ystävälliset hoitajamme  löydät tältä sivulta. Me kaikki olemme täällä vain  sinua ja lemmikkiäsi varten! Huolehdimme lämmöllä lemmikkisi jokapäiväisestä hyvinvoinnista . Haluamme olla apuna ja tukena ,kun haaveri sattuu tai eläinkaverisi sairastuu.

Tasokkaat laitteet ja hyvät toimitilat ovat merkityksettömiä, elleivät niitä käytä alansa asiantuntijat.

MARIA KONKONEN

Eläinlääkäri

Olen valmistunut Helsingin Yliopistosta eläinlääkäriksi 2005. Tämän jälkeen olen työskennellyt pääasiassa pieneläinten parissa. Teen monipuolisesti töitä erilaisten potilaiden kanssa ja pidänkin työssäni monipuolisuudesta. Yhtenä kiinnostuksen kohteenani on hammas-sairaudet.

Vapaa-aika kuluu perheeni parissa, sekä omia eläimiä hoitaen. Koiran ja kissan lisäksi meillä on lampaita.

Liisa Eläinlääkäriasema

LIISA KANTOLA

Eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta vuonna 2010. Pieneläinlääkärinä olen työskennellyt täysipäiväisesti yli neljän vuoden ajan, mm. Espoossa. Vuonna 2014 olen suorittanut yleispraktikoille tarkoitetun kaksivuotisen kirurgian jatkokoulutuksen (GpCert SAS). Ammatillinen kiinnostukseni painottuukin kirurgiaan, erityisesti pehmytosakirurgiaan.  Lisäksi olen kiinnostunut ihotaudeista. Myös arat koira- ja kissapotilaat ovat lähellä sydäntäni. Vapaa-aikani vietän lapinporokoirani kanssa luonnossa liikkuen.

Liisa on tällä hetkellä vanhempainvapaalla.

HENNA POKKINEN

Pieneläinhoitaja

Aloitin EHEL:ssä keväällä 2006 vastaanottoapulaisena. Työn ohella suoritin pieneläinhoitajan tutkinnon ja valmistuin keväällä 2008. Eläinlääkäriaseman hektinen työympäristö nopeasti vaihtuvine haasteineen sopii minulle. Erityistä mielenkiintoa koen ortopediaa, ortopedista kirurgiaa, röntgen- ja laboratoriotutkimuksia kohtaan. Ammatillisesti pyrin kehittämään itseäni kursseilla ja luennoilla aina kun mahdollista. Tällä hetkellä ensiapu, käytösongelmat ja ruokinta olisivat alueita, joihin haluaisin panostaa entistä enemmän.

Asun perheeni kanssa Hausjärvellä maaseudulla. Vapaa-aikani kuluu liikuntaharrastusten parissa, rottweiler Ritun kanssa lenkkeillen ja pk-lajeja harrastaen.

TIINA-MAIJA HEIKKILÄ

Klinikkaeläinhoitaja

Keväällä 2011 olen valmistunut eläintenhoitajaksi ja suoraan koulun penkiltä aloitin työni Etelä-Hämeen Eläinlääkäriasemalla. Työni ohessa suoritin klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon 2013 vuoden lopulla. Työpäivissä mielekkäintä on se, että yksikään päivä ei ole samanlainen. Erityisen lähinnä sydäntäni ovat klinikan kissapotilaat.

Vapaa-aikaani kotona Hyvinkäällä pyörittävät aviomies, kääpiösnautseri Pasi ja maatiaiskissa Iida.

Meiju Eläinlääkäriasema

MEIJU ANTTILA

Klinikkaeläinhoitaja

 

Suoritin klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon joulukuussa 2015, EHELissä aloitin työskentelyn helmikuussa 2017. Klinikkatyöskentelyssä eniten pidän laboratoriotyöskentelystä ja asiakaspalvelusta. Olen myös kiinnostunut koiran koulutuksesta ja opastan mielelläni omistajia sujuvaan arkeen koiran kanssa.

Asun Hämeenlinnassa puolisoni ja kahden suomenlapinkoirani kanssa. Harrastan ja kilpailen agilityn ja rallytokon parissa ja liikun paljon metsissä. Uutena harrastustulokkaana on metsästykseen osallistuminen.

Tiina Eläinlääkäriasema

TIINA TUKIAINEN

Vastaava hoitaja

Olen työskennellyt klinikalla marraskuusta 1998 lähtien. Pieneläinhoitajan ammattitutkinnon suoritin keväällä 2002.  Ammattiosaamistani ylläpidän osallistumalla alan koulutuksiin. Toimin myös klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon työpaikkanäyttöjen arvioijana. Työnkuvaani klinikalla kuuluu hoitajan työn lisäksi työvuorosuunnittelu, tilaukset ja taloushallinnollisia tehtäviä.

Asun perheeni kanssa Arolammilla. Harrastan belgianpaimenkoira Elsan kanssa pk lajeja, kotoa löytyy myös  kääpiöbullterrieri Aina, bokseri Jaska sekä britti kissa Oliver. Vapaa-aikani siis kuluukin enimmäkseen koulutuskentillä koirien kanssa touhuten.

tiina.tukiainen (at) omaelainklinikka.fi

PIA MIETTINEN

Aluepäällikkö

Olen työskennellyt eläintehoidon parissa noin 20 vuotta, pieneläinhoitajan ammattitutkinnon suoritin vuonna 2000 ja päivitin tutkintoni vuonna 2011 nimikkeelle klinikkaeläintenhoitaja. Valmistuin AMK:sta pedagogin opinnoista 2012. Klinikkatyön lisäksi olen aiemmin toiminut kouluttajana Amiedussa eläintenhoitajien koulutusyksikössä ja toimin arvioijana eläintenhoitajien tutkinnoissa. Ylläpidän omaa ammatillista osaamistani kouluttautumalla vuosittain lisää.

Vapaa-aikani kuluu perheen parissa ja omaa pihaa kunnostaen. Asun Tervakoskella mieheni, neljän lapseni ja koiran kanssa.

Pia on siirtynyt Omaeläinklinikan aluepäälliköksi, vastuualueenaan mm. EHEL.

pia.miettinen (at) omaelainklinikka.fi

MINNA NURMINEN

Klinikkaeläinhoitaja

Aloitin työt EHELissä lokakuussa 2008, klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon suoritin 2010. Välissä tein hetken töitä Evidensia Järvenpäässä, mutta palasin Omaeläinklinikka EHELiin maaliskuussa 2018.
Erityisesti sydäntäni lähellä on asiakaspalvelu, sisätaudit ja laboratorio.

Asun Nurmijärvellä ja vapaa-aikani kuluu lähinnä rottweilereiden ja palveluskoiratoiminnan parissa.

Julia Eläinlääkäriasema

JULIA WEJBERG

Fysioterapeutti

Valmistuin eläinfysioterapeutiksi Satakunnan ammattikorkeakoulusta vuonna 2012. Työskentelen kokopäiväisesti eläinfysioterapeuttina ja asiakkaisiini kuuluu monipuolisesti sekä koiria, että hevosia. Klinikkaolosuhteissa mielenkiinnonkohteeni ovat erityisesti leikkausten jälkeiset koirapotilaat sekä urheilukoirien kilpailukapasiteetin maksimoiminen.

Vapaa-aikani kuluu koirani kanssa agilitytreeneissä sekä hevosteni kanssa valmennuksissa tai kilpailuissa SM-tasolla.

Kaisa Eläinlääkäriasema

KAISA VALTO

Koirahieroja

Valmistuin koirahierojaksi Tampereen Urheiluhierojakoulusta v. 2010 ja hierontoja olen tehnyt siitä lähtien. Muutaman kotiäitivuoden jälkeen aloitin syksyllä 2015 täydentävät opinnot Koulutuskeskus Salpauksessa ja koirahierojan näyttötutkinnon suoritin keväällä 2016.

Asustelen Janakkalassa mieheni ja kahden pienen lapsemme kanssa. Eläimellisestä menosta pitävät huolen alaskanmalamuutti ja siperianhusky.