Meistä

Lemmikkisi parhaaksi, apua lemmikkisi pieniin ja suuriin pulmiin lämmöllä ja välittäen

Olemme huolehtineet Lemmikkienne hyvinvoinnista Riihimäellä jo yli 20 vuotta! Olemme nykyisin osa kotimaista Omaeläinklinikka ketjua. Hyvinvoiva lemmikki ja tyytyväinen omistaja ovat olleet toimintamme arvot alusta alkaen ja tänään nämä arvot  ovat tärkeämpiä kuin koskaan! Tärkeänä perheenjäsenenä lemmikkisi ansaitsee parasta ja nykyaikaista hoitoa, jota pystymme tarjoamaan vankalla kokemuksella ja ystävällisellä sekä  asiakaslähtöisellä palvelulla. Lue lisää toiminnastamme kohdasta palvelut!

Nähdään klinikalla!

Operaatiot Eläinlääkäriasema

Vuosittain lähes 1000 kirurgista operaatiota

Haluamme panostaa lemmikkisi turvalliseen hoitoon. Leikkauksia varten meillä on hyvin varusteltu leikkaussali, jossa on turvallinen inhalaatioanestesia potilaan nukuttamista varten. Kiinnitämme eritystä huomiota potilasturvallisuuteen ja siksi anestesiaa valvoo aina sekä anestesianvalvontalaitteisto että pieneläinhoitaja. Kiinnitämme erikoishuomiota potilaan turvalliseen ja kivuttomaan heräämiseen ja jatkohoitoon. Leikkauksen jälkeen haluamme tukea teitä omistajia antamalla hyvät ja selkeät kotihoito-ohjeet , jotta lemikkisi toipuisi mahdollisimman seesteisesti operaatiosta. Mikäli mieltäsi askarruttaa asia niin vastaamme mielellämme kysymyksiisi, niin ennen kuin jälkeen operaation. Haluamme, että kaikilla on turvallinen ja hyvä olo klinikallamme.

Hoitaja Eläinlääkäriasema

Vuodeosastolla jokaisella potilaalla oma hoitaja

Vuodeosastollemme päätyvät vaikeasti sairaat ja  leikkauksista toipuvat lemmikit, jotka saavat oman vastuuhoitajan. Hoitajamme ovat lempeäkätisiä pitkän linjan ammattilaisia. He huolehtivat lemmikkisi hyvinvoinnista  ja tutkimuksista ja lääkityksistä eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti, koko päivän tai niin kauan kuin potilaan majapaikka on klinikallamme. Tutustu hoitajiimme!

Röntgen Eläinlääkäriasema

Röntgenkuvat kotituliaisiksi

Diagnostiset röntgenkuvat otamme digitaalisella röntgenlaitteistolla. Tarvittaessa voimme polttaa röntgenkuvat asiakkaalle mukaan cd-levylle. Diagnostisten röntgenkuvausten lisäksi eläinklinikka tarjoaa virallisia lonkka- ja kyynärkuvauksia, eläinlääkäreillämme Jan Ivenillä, Liisa Kantolalla ja Maria Konkosella on myös polvitarkastusoikeudet. Katso palvelut.

Röntgenkuvaaminen on myös hammashoidossa erittäin tärkeää, koska kuvat paljastavat sellaisetkin ongelmat, joita ei pelkällä silmällä pystytä havainnoimaan. Hampaiden röntgenkuvaamisen ansiosta pystymme tekemään pitkän tähtäimen hammashoitosuunnitelman, seuraamaan ja tarvittaessa hoitamaan vaurioituneet hampaat ennen kuin ne aiheuttavat lemmikille kipua.

mikroskoipa Eläinlääkäriasema

Laboratoriotulokset heti

Kattavasta laboratoriostamme saamme suurimman osan tuloksista odottaessa. Tällöin voimme aloittaa lemmikin hoidon heti mahdollisimman tehokkaasti, kun tuloksia ei tarvitse odottaa seuraavaan päivään. Teemme
päivittäin laboratoriomäärityksiä verestä, virtsasta, iholta, kasvaimista ja ulosteesta. Tarvittaessa lähetämme näytteitä myös ulkopuolisiin laboratorioihin mm. Idexx, Movet, Patovet, Laboklin.

remissiklinikka Eläinlääkäriasema

Potilasta ei jätetä

Meillä on myös hyvät remissiklinikat, joihin lähetämme potilaan tarvittaessa lisätutkimuksiin tai saamaan ympärivuorokautista hoitoa.