Back On Track -tuotteet

Back On Track

Back On Track -tuotteita on käytetty jo vuosia varsinkin hevos- ja koiraurheilussa. Lainaus Back On Track -nettisivuilta: “Back on Track myy nivel- ja lihassuojia. Tuotteet myydään rekisteröidyllä tuotemerkillä Back on Track ja keraaminen kangas on rekisteröity nimellä Welltex.

Welltex-kankaaseen sulautettu keramiikka heijastaa ruumiinlämpöä takaisin infrapuna-aaltoina – energiamuoto joka lisää hyvinvointia suojan alaisella alueella. Lihakseen heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja lisää verenkiertoa jolloin palutuminen nopeutuu.

Infrapunalämpö

Welltex-kangas on kudottua polypropyleeniä tai puuvilla-polyesteriä johon keraaminen jauhe on sulautettu. Back on Track -tuotteissa yhdistyvät keramiikan kyky heijastaa kehon lämpöä infrapunasäteinä ja infrapunasäteilyn hyvinvointia lisäävä ominaisuus varsinaisen tuotteen tekstiilikuidun hyviin käyttöominaisuuksiin.

Back on Track tuotteiden valmistus tapahtuu yhtiön omissa tehtaissa Kiinassa ja jokaisen uuden tekstiilierän valmistuttua riippumaton yliopistolaboratorio mittaa tekstiilistä heijastuvan lämmön ja infrapunan aallonpituuden. Tällä tavoin voimme vuodesta toiseen taata tuotteidemme tasalaatuisuuden ja tehokkuuden.”

 

Back On Track koirilla ja kissoilla

Back On Track -tuotteita on käytetty jo vuosia, varsinkin hevos- ja koiraurheilussa. Back On Track -tuoteperheestä löytyy mm.loimia, makuualustoja ja jalkasuojia. Back On Track -tuotteiden kankaan infrapunalämpöä heijastavasta vaikutuksesta koirat hyötyvät erityisesti ennen ja jäkeen rasitusta (esim.loimet ja makuualustat). Nivelrikkopotilaat ja selkävaivaiset, sekä muista tuki-ja liikuntaelin vaivoista kärsivät koirat hyötyvät näistä tuotteista osana muuta hoitoa. Back On Track -makuualustoja käytetään esim. metsästys- ja harrastuskoirilla jotka joutuvat odottamaan autossa ennen ja jälkeen suoritusta.

Kissoilla Back On Track -tuotteista käytetään mm. makuualustoja. Kissat pitävät usein lämpimista makuualustoista ja siksi mielellään hakeutuvat Back On Track -alustalle. Vanhenevilla kissoilla nivelrikko ja selän rappeumasairaudet ovat yleisiä ja näillä potilailla nämä makuualustat ovat olleet pidettyjä.

Valikoimistamme löytyvät tällä hetkellä verkkoloimet (myös mäyräköirille), fleeceloimet, jalkasuojat ja makuualustat. Kaikkia tuotteita ja kokoja (myös ihmisten ja hevosten) saamme tilattua tarvittaessa lyhyellä toimitusajalla. Back On Track -tuote on parasta aina käydä paikan päällä sovittamassa ennen ostopäätöstä, jolloin saadaan varmistettua tuotteen istuvuus ja sopivuus koirallesi.

Mikäli lemmikkisi on toipumassa leikkauksesta, on tiine tai lemmikilläsi on sydänsairaus keskustele tuotteen käytöstä henkilökuntamme kanssa.

Lisää Back On Trackistä http://www.backontrack.com/fi